Kukkupuu-rantamökki

Kukkupuu - Hütte am See - Lake cottage
Kukkupuu – Hütte am See – Lake cottage

Rantamökkimme Kukkupuu sopii n. 1-6 hengelle ja erityisen hyvin myös retkeilyhenkisille lapsiperheille. Se on perinteinen, yksinkertainen kesämökki. Siellä on pieni keittiö, ulkohuussi, iso sauna, sähköt sekä vesijohto, jota pitkin vesi pumpataan järvestä ja sitä voi lämmittää pienellä lämmittimellä. Ympäristö on idyllinen, ja järveen voi pulahtaa uimaan tai lähteä soutelemaan kuumana kesäpäivänä tai sadepisaroiden ropistessa. Järvi on puhdasvetinen, ja siitä on tehty rantavesitodistus.

Pienempi mökki järven rannalla, ”Lassin sininen tupa” sopii 1-2 hengelle. Se on hyvin samantyyppinen kuin isokin mökki, mutta siinä ei ole omaa saunaa. Lassin sinisen tuvan voi lämmittää talvellakin.

Lassin sininen tupa – Lassis blaue Stube – Lassi’s blue room

Hinnat

  • Rantamökki, yksinkertainen mökkimajoitus n. 1-8 hengelle järven rannalla,
    65 €/yö tai 420 € / viikko (sis. vuodevaatteet ja pyyhkeet).
  • Aamiainen tilauksesta ja erikseen sovittavaan lisähintaan.
  • Lisämajoitusmahdollisuus kahdelle hengelle viereisessä pikkumökissä (Lassin sininen tupa) erikseen sovittavaan lisähintaan.

Teemme mielellämme henkilökohtaisen tarjouksen! Otattehan yhteyttä osoitteeseen info (at) lammu.fi.

Varaaminen

Voitte kysellä aamiaismajoitusta tai vapaata mökkiä sähköpostin kautta tai puhelimitse. Ajankohtaisen varaustilanne on nähtävissä tässä näkyvän kalenterin kautta.

Vastaamme mielellämme myös kaikkiin avoimiin kysymyksiin! Huomaattehan, että varaus on voimassa vasta sähköpostitse lähettämämme varausvahvistuksen jälkeen.