Kukkupuu

Rantamökkimme Kukkupuu sopii n. 1-8 hengelle ja erityisen hyvin myös retkeilyhenkisille lapsiperheille. Se on perinteinen, yksinkertainen kesämökki. Siellä on pieni keittiö, ulkohuussi, iso sauna, sähköt sekä vesijohto, jota pitkin vesi pumpataan järvestä ja sitä voi lämmittää pienellä lämmittimellä. Ympäristö on idyllinen, ja järveen voi pulahtaa uimaan tai lähteä soutelemaan kuumana kesäpäivänä tai sadepisaroiden ropistessa. Järvi on puhdasvetinen, ja siitä on tehty rantavesitodistus (www.levanen.fi).

Kukkupuu - Hütte am See - Lake cottage

Kukkupuu – Hütte am See – Lake cottage

Pienempi mökki järven rannalla, ”Lassin sininen tupa” sopii 1-3 hengelle. Se on hyvin samantyyppinen kuin isokin mökki, mutta siinä ei ole omaa saunaa. Lassin sinisen tuvan voi lämmittää talvellakin.

Lassin sininen tupa - Lassis blaue Stube - Lassi's blue room

Lassin sininen tupa – Lassis blaue Stube – Lassi’s blue room

Hinnat

  • Rantamökki, yksinkertainen mökkimajoitus 1-8 hengelle järven rannalla,
    55 €/yö tai 350 € / viikko (ei sis. aamiaista)
  • Lisämajoitusmahdollisuus kahdelle hengelle viereisessä pikkumökissä (Lassin sininen tupa) erikseen sovittavaan lisähintaan.

Teemme mielellämme henkilökohtaisen tarjouksen!
Otattehan yhteyttä osoitteeseen info (at) lammu.fi.

Varaaminen

Voitte kysellä aamiaismajoitusta tai vapaata mökkiä allaolevan varauskalenterin ja -lomakkeen kauttai. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin avoimiin kysymyksiin! Huomaattehan, että varaus on voimassa vasta sähköpostitse lähettämämme varausvahvistuksen jälkeen.